Saturday, 26 January 2013

Lukisan "Anime Girl" daripada saya :)

Assalammualaikum!!

Hye!!

Sori sebab lama sangat tak post kat blog......
Yang gambar kat atas tu lukisan Sya lukis.Tak elokk pun.Nama perempuan tu Chika.Sya lukis gambar tu sebab Sya bosan.Sya jarang post sebab banyak homework yang cikgu bagi or Sya tak sempat nak bukak blog.Sya tak pandai lukis macam korang.Korang lukis lagi cantikk.Tapi Sya harap korang suka gambar yang Sya lukis tu.Sya selalu lukis gambar yang lain jeww and sekali2 test laa lukis gambar "Anime Girl" pulakk.Ni laa hobi Sya waktu Sya bosan or ada masa lapang.Kalau waktu cuti Sya jarang keluar rumah.Kalau Sya keluar pun gi kedai,sawah and naik motor jalan2.Sya suka jugakk duduk kat kampung nihh sebab banyak kawan,cousin and orang kampung yang rapat ngan Sya.Dahh laa,pukul lima Sya nak tutup dah nihh.

Assalammualaikum!!

Bye!!

1 comment:

  1. cantik gila mata hampa lukis~
    mak kami kata cam muka adibah~

    ReplyDelete